El menú de la setmana

Menú del dilluns 15 al divendres 19 de juliol

 

Els primers

L’amanida d’espinacs amb cirerols, mató i carxofes LMN

El salmorejo cordovès amb ou dur i pernil GN

La coca d’escalivada amb formatge de cabra i nous GLD

La vichysoise de porros amb el seu cruixent L

 

Els segons

Les sardines marinades amb tomàquet i alfàbrega IN

El bacallà amb coliflor, olivada i envinagrats IL

El pollastre a la graella amb hummus i papadum B

El llom de porc a la cervesa negra i farigola G

 

Les postres

La crème brulée de xocolata LH

El iogurt amb poma i avena GLD

El sorbet de llimona i llima L

O si us vé més de gust, una peça de fruita

 

13.00  eur amb aigua KM0, pa del forn Santacreu, una copa de vi o tub de cervesa, refresc (sup. 0.50€), i les postres o el cafè.
10% IVA inclòs.

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:

http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf