El menú de la setmana

 

Menú del dimarts 26 al divendres 29 de març

 

Els primers

L’amanida d’espinacs amb cirerols marinats, mató i carxofa LMN

La sopa de farigola amb ou a baixa temperatura i pa torrat HA

Les llenties estofades amb verdures i especies ras al hanouG

Els musclos de roca del Delta amb fulles de sàlvia i taronja J

Els segons

El llobarro amb pèsols de temporada i iogurt de menta IL

Els daus de pollastre arrebossats amb maionesa de xili GH

La botifarra esparracada amb olives negres i tomàquet H

L’arròs melós de gamba vermella i calçots de Gavà IJKANH

Les postres

El cremós de xocolata amb sal LH

L’escuma de crema catalana i llima LH

El pastís de pastanaga i canyella GH

O si us vé més de gust, una peça de fruita de temporada

 

13.00  eur amb aigua KM0, pa del forn Santa Creu, una copa de vi o tub de cervesa, refresc (sup. 0.50€), i les postres o cafè.
10% IVA inclòs.

 

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:

http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf