El menú de la setmana

Menú de migdíes,
del 17 al 21 de febrer

 

Els primers

L’amanida de xampinyons laminats, tomàquet de Barbastro i mostassa MN

La crema de carbassó #ECO amb mascarpone, pinyons i alfàbrega L(D)

La coca semi integral de ceba confitada amb tapenade i anxoves GI

Els segons

El bacallà al vapor amb vinagreta d’alls tendres #KM0 i patates IN

El pit de pollastre #ECO a la graella amb hummus de pebre vermell B

El jarret de porc lacat amb puré de poma i reducció de carn GLA

El calamar de platja amb la seva tinta negra i carxofa #PRAT (+3.5€) IJKAN

Les postres                         

El flam de xocolata negra LH

El iogurt amb gerds i crumble (G)L

O si us ve més de gust, una peça de fruita de temporada #KM0

 

13.50  eur amb aigua Km0,  pa del forn Santacreu, una copa de vi
o tub de cervesa, les postres o el cafè.
10% IVA inclòs.

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:

http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf