El menú Pota blava i Carxofa Prat

En el marc de les X Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i Carxofa Prat, La Princesa i el pèsol us vol oferir aquest Menú degustació, els divendres al vespre i dissabtes des del 8 de març al 13 d’abril inclosos.

Aperitiu
El bunyol d’espinacs de Viladecans amb allioli de mel

Primer
La Carxofa Prat en tres textures amb encenalls de pernil ibèric

Segon
La terrina de Pota Blava amb bolets silvestres en escabetx

Les Postres
La poma de Begues, escuma de iogurt i nous caramelitzades

Beguda
1 quinto eco San Miguel per l’aperitiu i  2 copes de vi DO Penedès o bé 2 cerveses San Miguel 1516

35.00 eur  10% IVA inclòs.

Més info sobre aquest esdeveniment gastronòmic, aquí

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç: http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf