Les persones

A La Princesa, les persones són importants.

L’Aina Villalta, la nostra xef. Ha estudiat el Grau Superior en Direcció de Cuina  al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona.

Amb 22 anys acabats de fer, té una incontestable capacitat de treball, passió pel que fa i ganes d’aprendre dia rera dia. És la responsable de tot el que passa darrera la porta de vidre de la cuina de La Princesa i el pèsol, des del disseny de la nostra oferta gastronòmica fins que el menjar queda al plat, a punt de ‘pase’. I això us assegurem que representa mooooltes hores.

En Joan Villalta, el nostre Cap de sala. No ha estudiat (quasi) res que tingui a veure amb la restauració, però és un home ‘muy viajao’ i gran part de la seva vida ha estat client a restaurants de mig món i part de l’estranger. Com que és observador, creu saber ‘el que si’ i ‘el que no’. I això intenta aplicar al nostre menjador: proximitat però no intrusió, servei ràpid però sense fer córrer al comensal, ordre, netedat… i un somriure, sempre un somriure, que a La Princesa no es ve a patir.