Jornades Enogastronòmiques

IV Jornades Eno-Gastronòmiques del Baix Llobregat
Del 26 d’abril al 26 de maig

Conjuntament amb la gent de Gleva Estates (propietaris de les bodegues Parxet, Titiana, Raventós d’Alella, Portal del Montsant, Tionio, Mont-Ferrant i Basagoiti, entre d’altres) us presentem un menú degustació fet amb producte de proximitat i molt de carinyo,  maridat amb vins d’alta gamma.

La benvinguda

La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra

La brava de La Princesa, amb salsa picantona i allioli

La croqueta de pernil

Del Parc Agrari

El carpaccio de carbassó, cirerol semisec, manxec, alfàbrega i pinyons

El principal, a triar

El pop roquer a la brasa de faig amb hummus de llenties i papadum

o bé

Les famoses costelles de porc lacades amb salsa agredolça, ceba i sèsam

Les postres

El cremós de xocolata negra o el cafè

El celler

Mont-Ferrant 1865 Berta Bouzy – DO Cava

Raventós d’Alella Finca Sarriera – DO Alella

Basagoiti Fuera del rebaño – DO La Rioja

 

35 eur, amb una copa de cadascún dels vins i caves del celler i aigua KM0.

10% IVA inclòs.
Aquest menú només es serveix divendres al vespre i dissabtes tot el dia.
És recomanable reservar taula.

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:
http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf