IX març ajornat

Del 5 de març al 12 d’abril

L’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament del Prat de Llobregat tornen a organitzar el Març Gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava, Carxofa Prat i productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat a trenta-quatre restaurants d’El Prat de Llobregat, Abrera, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, La Palma de Cervelló, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Aquesta és la proposta de La Princesa i el pèsol, que cuinarem amb gust per vosaltres SOTA RESERVA PRÈVIA.

L’aperitiu de benvinguda

Pell cruixent de bacallà, brandada, pèsols del Parc Agrari i menta.

L’entrant

Carxofa Prat en tempura i pernil ibèric.

El primer plat

Amanida de carbassa #Km0 rostida, burrata, ametlles i cúrcuma.

El segon plat

Maxi caneló farcit de Pota Blava amb múrgoles i foie.

Les postres

Lingot de iogurt, maduixot #Km0 i xocolata blanca.

El celler (s’inclou cervesa i dues copes de vi)

Cervesa San Miguel Quinto Magn
Vi blanc: Blanc Tranquille (Torelló)
Vi negre: Petit Caus Negre (Can Ràfols dels Caus)

40€ (IVA Inclòs)

Més info a http://marcgastronomic.com/