Divendres nit

Febrer 2020

Les olives, de vici! 2,50

Pa de coca de vidre amb tomàquet   2,50 G

La croqueta casolana de pernil ibèric 1,80 GLH

La croqueta casolana de vedella i tòfona 1,80 GLH

Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli 6,50 LH

La terrina de foie mi cuit amb melmelada de figues i torradetes 13,00 G

La taula de formatge catalans amb gerds, rosa i pebre de Sichuan 10,50 L

L’espatlla, de glà 12,00

L’amanida de temporada 8,00 (Al·lèrgens segons ingredients)

La burrata amb carbassó, cirerol semi sec i oli d’alfàbrega 9,50 LDM

El carpaccio de peus de porc amb vinagreta de festucs i bolets 10,00 DM

La sardina fumada amb olivada, puré de coliflor i envinagrats 9,00 LINM

Les carxofes confitades amb brandada de bacallà i pell cruixent 10,00 IL

El caneló d’ànec canetó amb poma caramel·litzada i germinats 12,00 GLHM

Els daus de vedella amb calçots escalivats i romesco de carbassa 12,00 GDA

 

La torrija de briox a la planxa amb ametlles i vainilla 4,00 GLHD

Les trufes de xocolata negra amb licor i cacau en pols 4,00 L

 

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç: http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf