Menús festes Nadal 2018

Per aquestes festes us oferim tres menús especialment pensats per a que gaudiu amb amics, família o companys, d’un dinar o sopar gastronómic en un ambient càlid i acollidor.

MENÚ de La Princesa
APERITIUS
La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra GF
Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli HN

ENTRANTS
La carbassa rostida amb burratina, pesto liofilitzat i chutney LD
Els porros a la brasa amb cecina, vinagreta de mostassa i brots M

PRINCIPAL
La costella lacada amb salsa gang jang, gingebre cristal·litzat, cacauets i coriandre CF

POSTRE
El tatin de poma amb gelat de vainilla de Madagascar GHDL

Preu: 27 EUR per comensal, IVA inclòs

MENÚ del Príncep
APERITIUS
La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra GF
Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli HN
La croqueta casolana de pernil ibèric GHL

ENTRANTS
La carbassa rostida amb burratina, pesto liofilitzat i chutney LD
Els porros a la brasa amb cecina, vinagreta de mostassa i brots M

PRINCIPAL
La galta de vedella estofada amb escalunyes, pastanaga i bolets silvestres L
o bé
El tiradito de corvall amb llet de tigre i fruita de la passió IE

POSTRE
El pastís mousse de xocolata negra amb cruixent d’avellana GHL

Preu: 33 EUR per comensal, IVA inclòs

MENÚ de la Reina
APERITIUS
La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra GF
Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli HN
L’esferificació d’oliva verda amb pètals

ENTRANTS
La carbassa rostida amb burratina, pesto liofilitzat i chutney LD
Els porros a la brasa amb pernil ibèric, vinagreta de mostassa i brots M

PRINCIPAL
El magret d’ànec amb poma en textures i salsa demi glacé L
o bé
El tataki de tonyina amb albergínia a la flama i cremós d’alga nori BFI

POSTRE
El lingot de llimona amb gingebre i iogurt GHL

PETIT FOURS
La trufa de xocolata i gerds HL
El carquinyoli amb praliné GD
El núvol de fruita de la passió

Preu: 39 EUR per comensal, IVA inclòs

BEGUDES

Tots els menús inclouen:

Aigua mineral
Vi negre DO Montsant o vi blanc DO Penedès, a raó d’una ampolla cada tres comensals
Cafès i tallats

 

Si la nostra proposta us resulta interessant, fent clic aquí us diem com fer la vostra reserva.