Menú de la setmana

Menú del dimarts 15 al divendres 18 de gener

Els primers

L’amanida de taronja caramel·litzada, ruca, dàtils i llavors de carbassa DM

La nostra crema de ceba amb ou a baixa temperatura i pernil ibèric LH

El carpaccio de carbassó amb tomàquet de Montgrí, formatge curat i pinyons LD

El trinxat de col i patata del Parc Agrari amb daus de papada ibèrica 

Els segons

El suquet de peix de la llotja en dos temps amb musclos de roca IJKA

La cuixa de pollastre amb vi ranci, bolets i cebetes glacejades NL

La botifarra de porc artesana amb babaganoush i torradetes GB

L’arròs negre de gambes vermelles amb carxofa de Viladecans IJKAH

Les postres

El cremós de xocolata negra LH

El bunyol de poma de Begues GH

El iogurt amb compota de ruibarbre L

O si us ve més de gust, una peça de fruita de temporada.

 

Aigua osmotitzada, un panet, una copa de vi o tub de cervesa, (refresc +0,50) i les postres o cafès, per 13,00 EUR IVA inclòs.

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:

http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf