Menú de la setmana

Menú del dimarts 11 al divendres 14 de desembre

Els primers

L’amanida de ruca amb raïm, nous, magrana, poma i vinagreta balsàmica DN
La crema de carbassa de Viladecans amb pastanaga, taronja i vainilla G
Els tortellini de ricotta i parmesà al pesto rosso amb tomàquet concassé GLDH
Les llenties estofades amb xoriço, pernil salat i verduretes de temporada A

Els segons

La broqueta de verat, all tendre i carxofa del Parc Agrari amb salsa de soja i llima IGF
L’estofat de pollastre ecològic amb pebrots del piquillo, patates i orenga fresca A
L’entranya de vedella amb hummus de cigrons, sèsam negre i germinats B
L’arròs melós de gambes vermelles, sípia bruta i allioli de mel  AIJKH

Les postres

El cremós de xocolata negra amb pa, oli i sal Maldon GLH
La falsa quallada de tarongina, muesli i fruits vermells LD
El sorbet de llimona

O si us ve més de gust, una peça de fruita de temporada.

Aigua osmotitzada, un panet, una copa de vi o tub de cervesa, (refresc, aigua amb gas +0.50) i les postres o cafès, per 13,00 EUR IVA inclòs.

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:
http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf