El menú de la setmana

Menú del dimarts 21 al divendres 24 de maig

 

Els primers

L’amanida de fulles amb tàrtar de tomàquet i mostassa GMN

La crema freda de pèsols amb mozzarella i oli de menta L

L’ou a baixa temperatura amb samfaina del Parc Agrari H

Els musclos del delta de l’Ebre, al vapor i amb cítrics J

Els segons

El verat a la graella amb salmorejo i terra d’olives negres GIN

El pollastre arrebossat amb espècies cajún i patatones GL

La botifarra artesana amb hummus de llenties i papadum B

L’arròs sec d’escamarlans, cloïsses i espàrrecs de Gavà AIJKN

Les postres

El cremós de xocolata amb oli i sal LH

El pastís de cireres de Sant Climent GLH

El iogurt amb albercoc i crumble GL

O si us vé més de gust, una peça de fruita

13.00  eur amb aigua KM0, pa del forn Santacreu, una copa de vi o tub de cervesa, refresc (sup. 0.50€), i les postres o el cafè.
10% IVA inclòs.

Si voleu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç:

http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf