La carta

Per picar

Les nostres olives, de vici! 2.00

La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra 2.50 GF

Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli 6.50 HN

La croqueta casolana de…  1.80/u GLH

Del Parc Agrari

El carpaccio de carbassó, cirerol semi sec, formatge manxec, alfàbrega i pinyons  8.50 LD

L’amanida d’espinacs amb tot el que arreplegui l’Aina 8.00 (MDF)

La carxofa del Prat en tres textures amb encenalls de pernil ibèric 10.00

Els calçots de Gavà a la romana de tinta amb el seu romesco fumat 9.50 GHDK

El salmó salvatge marinat amb gin Xoriguer, pebre rosa i iogurt 12.00 IL

El pop roquer a la brasa de faig, amb hummus de llenties 14.00 KB

Els calamars a l’andalusa amb maionesa de kimchee  12.00 KHGMI

El cebitxe de corvall amb llet de tigre, choclo i ají groc 12.00 IED

El pollastre arrebossat a l’estil de KFC, amb salsa barbacoa  10.00 GM

El steak de bou dry aged, espècies cajún, piparres i mascarpone 12.00 HLGIBAN

El magret d’ànec canetó a la manera de l’Aina, amb la seva salseta de taronja 12.00 AL

Les costelles de porc lacades amb salsa agredolça, ceba i sèsam  12.00 BFG

Les postres

El xocolata, pa, oli i sal  5.00 GLH

El bunyol de poma de Begues 5.00 GLH

El cheescake de maracujà  5.00 GL

 

Si necessiteu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç: http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf