La carta

Obrim Divendres Sant, 19 d’abril.
Al migidía oferirem els plats de la nostra carta, o si preferiu el Menú de dissabtes, a 19eur.
Al vespre, sopars tranquils a la carta, com fem habitualment.
Dissabte 20 d’abril tindrem tancat.

Per picar

Les nostres olives, de vici! 2.00

La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra 2.50 GF

Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli 6.50 HN

La croqueta casolana de…  1.80/u GLH

Del Parc Agrari

El carpaccio de carbassó, cirerol semi sec, formatge manxec, alfàbrega i pinyons  8.50 LD

L’amanida d’espinacs amb tot el que arreplegui l’Aina 8.00 (MDF)

La carxofa del Prat en tres textures amb encenalls de pernil ibèric 10.00

Els bunyols d’espinacs de Viladecans, amb allioli de mel  8.00 HL

El salmó salvatge marinat amb gin Xoriguer, pebre rosa i iogurt 12.00 IL

El pop roquer a la brasa de faig, amb hummus de llenties 14.00 KB

Els calamars a l’andalusa amb maionesa de kimchee  12.00 KHGMI

El cebitxe de corvall amb llet de tigre, choclo i ají groc 12.00 IED

El pollastre arrebossat a l’estil de KFC, amb salsa barbacoa  10.00 GM

El steak de bou dry aged, espècies cajún, piparres i mascarpone 12.00 HLGIBAN

El magret d’ànec canetó a la manera de l’Aina, amb la seva salseta de taronja 12.00 AL

Les famoses costelles de porc lacades amb salsa agredolça, ceba i sèsam 12.00 BFG

Les postres

El xocolata, pa, oli i sal  5.00 GLH

La poma de Begues 5.00 GLH

El cheescake de maracujà  5.00 GL

 

Si necessiteu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç: http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf