Carta de platillos

Els clàssics PER COMPARTIR

Les nostres olives, de vici! 2.00

La coca de vidre amb tomàquet de penjar
i oli d’oliva verge extra 2.50 GF 

Les patates braves de la Princesa,
amb salsa picantona i allioli
6.50 HN

Les croquetes casolanes de…  1.80/U GHL

Des del PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT

L’amanida d’espinacs amb mandarina,
nous, xía i nabius secs 8.00 DNA

La burratta ecològica amb moniato,
magrana i figues liofilitzades 9.50 LM

La carxofa de Viladecans en tres textures,
amb pernil ibèric de gla 10.00 

Els calçots de Gavà a la romana de tinta
i la seva salsa romesco 9.50 GHLDK

Els peixos DE LA MAR AL PLAT

El salmó salvatge marinat
amb gin Xoriguer i iogurt 12.50 ILN

El pop roquer a la brasa de faig, amb hummus 14.00 GKB

Els daus de bacallà amb emulsió d’all negre,
raifort i remolatxa 12.50 IGN

El tiradito de corvall amb llet de tigre,
ají groc i fruita de la passió 14.00 IE

Les carns QUE NO ET POTS PERDRE

El melós de vedella amb salsa bordelaise
i parmentier de céleri 12.50 LA

La papada de porc Duroc
amb melmelada de tomàquet i alfàbrega 14.00 GM

La terrina de pollastre Pota Blava
amb bolets silvestres en escabetx 14.00 AN

El magret d’ànec canetó
amb salsa de taronja confitada i germinats 12.00 LA

Les postres casolanes PELS MÉS DOLÇOS

El cremós de xocolata negre amb oli i sal 5.50 HF

El plàtan flambée amb vainilla i rom 5.50 LHG

La poma de Begues en dues coccions i la flor de saüc 5.50 L

 

Si necessiteu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç: http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf