Carta de platillos

Els clàssics PER COMPARTIR

Les nostres olives, de vici! 2.00
La coca de vidre amb tomàquet de penjar i oli d’oliva verge extra 2.50 GF 
Les patates braves de la Princesa, amb salsa picantona i allioli
6.50 HN
La nostra croqueta de pernil ibèric  1.50/U GHL

Des del PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT

L’amanida de fulles tendres amb raïm, nous, poma i vinagreta de figues 8.00 DN
La carbassa rostida de Viladecans amb burratina, pesto liofilitzat i pinyons 9.50 DL
La panna cotta de coliflor ecològica amb olivada i envinagrats 8.00 LI
Els porros a la brasa amb cecina, emulsió de mostassa i germinats 8.50 MN

Els peixos DE LA MAR AL PLAT

La sardina fumada amb scamorza, tomàquet cirerol confitat i oli de cibulet 9.50 IGL
Els daus de bacallà amb chutney de pebrot i maionesa d’all negre 12.00 IGLN
El salmó salvatge marinat amb magrana, aigua de remolatxa i pebre rosa 11.00 I
El pop roquer al grill amb hummus de romesco, pane carasau i brots 12.00 BKGDN

Les carns QUE NO ET POTS PERDRE

Les costelles coreanes amb gingebre, cacauets i coriandre 11.00 FC
El steak de bou dry-aged amb ceba cruixent i cremós de rovell d’ou 12.00 GHI
Els fingers de pollastre de corral arrebossats a l’estil del KFC 9.50 G
El magret d’ànec canetó amb reducció de taronja i demi glacé  12.00 LA

Les postres casolanes PELS MÉS DOLÇOS

La xocolata pura amb chipotle 5.50 LHG
La pera-avellana-vainilla 5.50 LHGD
El pabana i l’escuma de yuzu 5.50 L
Les textures de gerd i mango 5.50 

Si necessiteu més informació sobre els al·lèrgens, seguiu si us plau aquest enllaç: http://laprincesa.cat/wp-content/uploads/2018/05/Al·lèrgens.pdf